Řekni to zdí

Naše řešení rozmluví i němou zeď.

V kanceláři nebo v zasedací místnosti, ale i v domácím pracovním koutku můžete pomocí našich flexibilních doplňků vytvořit prostředí kreativního myšlení a zaznamenávat vaše nápady, myšlenky a efektivně rozvíjet projekty.

Náš udržitelný systém kreativní magnetické nástěnky se skvěle hodí pro zápisky myšlenkových map, rozvržení úkolů, vývoje časových os, zákres grafů, zápis připomínek termínů, plánování a v podstatě všeho, co vás napadne a budete při své práci potřebovat zaznamenat. Posuňte svůj brainstorming, workshop nebo prezentaci na vyšší úroveň.

Popisovatelné magnetické doplňky a nástěnky MagThinker jsou mnoho, opravdu mnohonásobnou použitelností udržitelné, a vzhledem ke své cenové dostupnosti je lze kdykoliv jednoduše obměňovat, doplňovat a rozšiřovat. Vaše práce a potřeby tak nebudou mít nikdy žádné hranice.

Umíme vyrábět také na zakázku a naše služby mohou být přesně na klíč dle vašich potřeb. Doplňky tak můžeme dodat opatřené vaším logem, grafickým designem nebo prvky vaší firemní identifikace. Zajistíme vše včetně produktové a designové konzultace, grafického návrhu, zakázkové výroby a u rozměrnějších zakázek i odborné instalace. 

Naše magnetické popisovatelné doplňky a nástěnky splňují nejpřísnější požadavky na bezpečnost, hygienu a zdravotní nezávadnost a samozřejmě i na snadnou montáž a snadnou manipulaci s jednotlivými prvky.  

Rádi s Vámi budeme spolupracovat na plnění cílů vašeho projektu a nalezení nejlepšího řešení potřeb vašich pracovních prostor.

Chceme toho všeho být součástí. Váš tým MagThinker

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz