Pomáhat a chránit

Udržitelnost, ekologie, zdravotní nezávadnost a recyklovatelnost nás zajímá a proto nám dovolte několik informací, jak se k těmto věcem stavíme. Jsme hrdí na to, že nabízíme udržitelné řešení každodenní pracovní činnosti a pro výrobu našich produktů používáme zdravotně nezávadné materiály. Ostatně o tom se můžete dočíst v jiném článku našeho blogu.

Věříme, že můžeme přispět ke snížení negativního dopadu na životní prostředí také tím, že zvolíme šetrnější formu skladování a zásilkových obalových materiálů. Při balení vašich objednávek se snažíme používat co nejméně plastů a nahrazovat je obaly, lepícími pásky a výplněmi z recyklovatelného papíru. Takže po doručení můžete přepravní obaly a výplně pohodlně vyhodit do jednoho typu nádoby na tříděný odpad. Vždy to bude ta modrá :-)

Samotné balení produktů je navrženo tak, abychom minimalizovali odpad a používali nejekonomičtější a nejšetrnější způsoby. Proto budeme rádi, pokud krabičky a obálky, ve kterých jsou baleny naše produkty, dále použijete například pro jejich uložení v momentě, kdy je nepoužíváte.

Snažíme se také minimalizovat náklady a zátěž na životní prostředí tím, že netvoříme velké skladové zásoby. Díky tomu nemusíme držet nadbytečné skladové prostory a můžeme lépe plánovat svou produkci a dodávky dle vašich objednávek. Sice tak od nás neobdržíte svou objednávku do druhého dne, ale uznejte, je to lepší, než aby vám za domem vyrostla další plechová hala. Věříme, že tímto způsobem můžeme přispět k udržitelnosti a ochraně našeho životního prostředí.

Děkujeme za váš čas a mějte fajn den.

Váš tým MagThinker

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz