Hrajeme si

Představujeme vám hravé, interaktivní magnetické doplňky MagThinkerPlay, určené na stěny předškolních zařízení, do dětských koutků, heren a čekáren. Své užití samozřejmě svým rozsahem a motivy najdou i ve firmách a domácnostech.

MagThinkerPlay najde své uplatnění v pedagogické práci předškolních zařízení a v prvních ročnících základních škol, kde podpoří vývoj dětí v souladu se záměrem rozvoje a učení se formou hry. V neposlední řadě pak svým rozsahem a obsahovým pojetím nabídne široké možnosti užití při hře a k aktivnímu využití času tráveného v dětském koutku, pro pozitivní rozptýlení myšlenek a zabavení se v čekárnách lékařských zařízení.

Naše magnetické popisovatelné doplňky budou pro děti interaktivní zábavou, která se stane pozitivním rozptýlením, rozvojem fantazie, vědomostí a dovedností, to vše bez použití moderních technologií a elektroniky.

MagThinker splňuje nejpřísnější požadavky na bezpečnost, hygienu a zdravotní nezávadnost a samozřejmě i na snadnou montáž a snadnou manipulaci s jednotlivými prvky.  

Tak pojďme, si hrát. Váš tým MagThinker.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz